Zo bestel je de stoeptegel

Gemeentes kunnen de ‘Houd de lijn vrij!’-stoeptegels rechtstreeks bestellen bij een van de onderstaande leveranciers. Er zijn vier varianten, allen met dezelfde heldere boodschap. Bij de bestelling ontvang je heldere instructies voor plaatsing, opgesteld door PBT consult.

Prijzen en levertijden vind je hier:

Afbeelding De permanente stoeptegel van Houd de lijn vrij. Een felblauwe stoeptegel met het logo van Houd de lijn vrij en de tekst vrijhouden er op

Ook in jouw gemeente?

De ‘Houd de lijn vrij!’-stoeptegel attendeert weggebruikers op een duurzame manier op het vrijhouden van geleidelijnen. Hoe meer mensen de lijnen vrijhouden, hoe veiliger ook mensen met een visuele beperking over straat kunnen. De tegel is ontwikkeld in samenwerking met expertisepartijen en voldoet natuurlijk aan de NEN-normen.

 

Afbeelding Een cliënt en medewerker van Visio leggen de stoeptegel in Huizen

Eerst meer informatie of advies?

Wil je meer informatie of advies over het opnemen van de ‘Houd de lijn vrij!’-stoeptegels in het straatbeeld van jouw gemeente? Neem dan contact op met het ‘Houd de lijn vrij!’-team via het contactformulier.

Nieuwsbrief

Speciaal voor gemeenten en onze zakelijke partners versturen wij regelmatig een nieuwsbrief. Ook op de hoogte blijven?

  • Het Bartiméus Fonds, initiatiefnemer van ‘Houd de lijn vrij!’, gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.